صفحه اصلی / اخبار / اخبار شرکت / نمایشگاه بین المللی کالاهای ایمنی و بهداشت شغلی چین

نمایشگاه بین المللی کالاهای ایمنی و بهداشت شغلی چین

Nantong Shengyin Safety Protection Products, Ltd. در نمایشگاه بین المللی کالاهای ایمنی و بهداشت حرفه ای چین (CIOSHO) از 13 تا 15 آوریل 2023 شرکت کرد. این نمایشگاه یک رویداد مهم در این زمینه است که پیشروان ایمنی و بهداشت جهان را گرد هم می آورد. تولید کنندگان محصول و حرفه ای ها شرکت محصولات حفاظتی Nantong Shengyin با مسئولیت محدود غرفه ای را در نمایشگاه با شماره غرفه 2C22 راه اندازی کرد. این شرکت آخرین دستکش های محافظ برش خود را در CIOSHO به نمایش گذاشت و توجه و تحسین بسیاری از بازدیدکنندگان را به خود جلب کرد.

به عنوان یک شرکت متخصص در تحقیق و توسعه و تولید محصولات حفاظتی ایمنی، Nantong Shengyin Safety Protection Products، Ltd. متعهد به ارائه محصولات حفاظتی ایمنی شغلی با کیفیت بالا برای اطمینان از ایمنی افراد در محیط کار شده است. دستکش های محافظ برش که این بار به نمایش گذاشته شده است، جدیدترین نوآوری های این شرکت است که از مواد و فناوری های پیشرفته ضد برش استفاده می کند و می تواند در محیط های مختلف کاری سخت محافظت عالی ارائه دهد. این دستکش ها نه تنها دارای مقاومت برش عالی هستند، بلکه دارای راحتی و انعطاف پذیری هستند و نیازهای دوگانه کاربر برای ایمنی و عملکرد را برآورده می کنند.

در طول نمایشگاه، غرفه شرکت محصولات حفاظتی ایمنی Nantong Shengyin، تعداد زیادی بازدید کننده و خریداران حرفه ای از صنایع مختلف را برای بازدید و مشاوره جذب کرد. نماینده شرکت مشخصات فنی و سناریوهای کاربردی دستکش های محافظ برش را به تفصیل معرفی کرد و نمایش محصولات را در محل انجام داد که نشان دهنده اثر محافظتی و دوام دستکش است. بسیاری از بازدیدکنندگان علاقه زیادی به محصولات نشان دادند و تمایل خود را برای درک بیشتر و خرید ابراز کردند.

با شرکت در CIOSHO، Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. نه تنها محصولات پیشرو و قدرت فنی خود را نشان داد، بلکه تبادلات و همکاری را با تمام اقشار صنعت تقویت کرد و دید و نفوذ نام تجاری را بیشتر افزایش داد. این نمایشگاه بستر ارزشمندی را برای این شرکت فراهم می کند تا بازارهای داخلی و خارجی را باز کند و آخرین تحولات و روندهای صنعت را درک کند و همچنین پایه ای محکم برای نوآوری و توسعه محصول آینده ایجاد می کند. در آینده، Nantong Shengyin Safety Protection Products Co., Ltd. همچنان به انگیزه نوآوری علمی و فناوری پایبند خواهد بود تا به کاربران جهانی محصولات حفاظتی ایمنی با کیفیت بالا و متنوع تری ارائه دهد.3